top of page
GemHome_m.jpg

Edelstenentherapie voor kinderen

Voor een kind is alles magisch!
 
Ze worden aangetrokken door dingen die een bijna magisch resultaat lijken te produceren zoals edelstenen en kristallen.


Na elke edelsteentherapie sessie krijgt je kind 3 edelstenen mee naar huis, samen met de uitleg.

Kostprijs 50 euro (45 min)


 

Meer info edelstenen
461488b8-01a6-4e68-a82c-a3f61aaf64e3.JPG

Bespreken:

kinderen zullen vaak direct geïnteresseerd zijn in bepaalde kristallen en edelstenen als ze ze zien. Er wordt meteen ingegaan op hun interesse. In het kort worden de verschillende manieren besproken waarop kristallen hen in hun leven kunnen helpen. Er wordt meteen ingespeeld als ze een speciale belangstelling tonen.

461488b8-01a6-4e68-a82c-a3f61aaf64e3.JPG

Kiezen:

kinderen zijn erg afgestemd op energieën, veel meer dan volwassenen en ze hebben een vermogen om op hun intuïtie te vertrouwen en aangetrokken te worden tot het perfecte edelsteen voor hen. Niet alle edelstenen zijn geschikt voor kinderen, daarom zullen enkel de edelstenen beschikbaar zijn die geschikt zijn voor kinderen. Ook leeftijd is heel bepalend welke edelstenen er gebruikt gaan worden tijdens deze sessie.

956b7c00-344a-4bf2-83ad-9706df04127a.JPG

Leren:

we leren uw kind hoe ze kristallen kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Hun gekozen kristal of edelsteen kan met een intentie geprogrammeerd worden. Ze leren affirmeren samen met hun edelsteen, zodat het hen altijd met dat doel kan helpen. We laten ze verschillende manieren zien waarop ze hun kristal kunnen gebruiken en de verschillende helende eigenschappen die hun kristal voor hen in petto heeft. Als laatste vergeten we niet om ze te laten zien hoe ze hun kristal moeten verzorgen en reinigen.

bottom of page