top of page
GemHome_m.jpg

Energetische Therapie

Alles is energie!
 
Ons energetisch systeem neemt prikkels op en voert deze weer af. Soms worden prikkels niet goed afgevoerd waardoor er uiteindelijk een negatieve opbouw is in ons energetisch systeem.

Bij kinderen worden prikkels niet zo goed gefilterd, zij pikken van alles op, ook dingen die niet van hen zijn. Ze zijn als het ware een spons die alles opslorpen. Dit gebeurt allemaal onbewust.
Er is uiteindelijk geen ontkomen aan dat ze zich moeten ontladen en dit uit zich in huilen, schreeuwen, negatieve aandacht,... 
 

Kinderen en jongeren van deze tijd zijn vaak hoog sensitief en er hoeft niet altijd een specifiek probleem te zijn om voordeel te voelen van een Energetische Therapie. Naast emotionele bewustwording is het een groot voordeel om ook energetisch bewuster te worden.

Kunnen ventileren en loslaten op een prettige manier is voor elk kind van belang.
 

Meer info edelstenen
461488b8-01a6-4e68-a82c-a3f61aaf64e3.JPG

Bespreken:

kinderen zullen vaak direct geïnteresseerd zijn in bepaalde kristallen en edelstenen als ze ze zien. Er wordt meteen ingegaan op hun interesse. In het kort worden de verschillende manieren besproken waarop kristallen hen in hun leven kunnen helpen. Er wordt meteen ingespeeld als ze een speciale belangstelling tonen.

461488b8-01a6-4e68-a82c-a3f61aaf64e3.JPG

Kiezen:

kinderen zijn erg afgestemd op energieën, veel meer dan volwassenen en ze hebben een vermogen om op hun intuïtie te vertrouwen en aangetrokken te worden tot het perfecte edelsteen voor hen. Niet alle edelstenen zijn geschikt voor kinderen, daarom zullen enkel de edelstenen beschikbaar zijn die geschikt zijn voor kinderen. Ook leeftijd is heel bepalend welke edelstenen er gebruikt gaan worden tijdens deze sessie.

956b7c00-344a-4bf2-83ad-9706df04127a.JPG

Leren:

we leren uw kind hoe ze kristallen kunnen gebruiken in hun dagelijks leven. Hun gekozen kristal of edelsteen kan met een intentie geprogrammeerd worden. Ze leren affirmeren samen met hun edelsteen, zodat het hen altijd met dat doel kan helpen. We laten ze verschillende manieren zien waarop ze hun kristal kunnen gebruiken en de verschillende helende eigenschappen die hun kristal voor hen in petto heeft. Als laatste vergeten we niet om ze te laten zien hoe ze hun kristal moeten verzorgen en reinigen.

bottom of page